Lions Night 2018
Op vrijdag 2 november 2018 organiseerde Lions Club Nootdorp-Pijnacker voor de 21e keer haar traditionele ‘Lions Night’ bij Hotel-restaurant Van der Valk in Noot-dorp. Het was een sfeervolle Goede Doelen Avond én fundraisingsdiner. Met meer dan 250 gasten aanwezig, die samen de geweldige opbrengst van €36.843 voor het Goede Doel van 2018 bij elkaar brachten. Een prachtig resultaat.

Electro Car 
Dit jaar zamelden wij geld in voor een Electro Car voor de bewoners van verzorgingscentrum Weidevogelhof / Veenhage (onderdeel Pieter van Foreeststichting). Een Electro Car biedt deze oudere en minder mobiele bewoners een snelle en moderne manier om activiteiten in Nootdorp en Pijnacker te ondernemen. Het verbindt hen letterlijk met onze dorpen. De opbrengst van de Lions Night gaat voor 90% naar de Electro-Car. De resterende 10% wordt door Lionsclub Nootdorp-Pijnacker besteed aan andere, lokale projecten.

Uw couvert was goud waard
Door tijdens de Lions Night een tafel voor uzelf, voor uw familie, vrienden of relaties “te kopen” steunde u direct het Goede Doel. Wij zorgden voor een geweldige avond in Hollandse sferen met een driegangenmenu, sfeervolle muziek, entertainment en een loterij met prachtige prijzen. Rond 22.30 uur - 23.00 uur kreeg het sit-down diner een vervolg in de hotelbar. Daar werd met live muziek van Harm Melchers en onder het genot van een drankje de Lions Night voortgezet.

 

Onze Sponsors 

 

Impressie 

 

Foto's

Klik hier voor de foto's van de Lions Night 2018

Contact

President's Slogan

Verleden heb je,
    Toekomst moet je maken!