Golftoernooi 2021


Golfen voor de Voedselbank
In 2021 organiseert onze club - als de COVID-19 maatregelen het toelaten - voor de eerste keer een fundraising Golftoernooi. Het toermooi wordt gespeeld op vrijdag 9 juli 2021op Golfbaan Bentwoud. Iedere golfer en golfster die in het bezit is van een Golfvaardigheidsbewijs (GVB) of een handicap kan aan deze wedstrijd deelnemen. Er kan zowel individueel als per flight met 3 personen worden ingeschreven. De inschrijfkosten staan vermeld op onderstaande flyer. Inschrijven is mogelijk per e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.; inschrijvingen worden geregistreerd op volgorde van binnenkomst.

Opgeven of vragen aan:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Waarom Meedoen
90% van de netto opbrengst van ons eerste toernooi is bestemd voor de Voedselbank in Pijnacker-Nootdorp. Met uw financiële steun kunnen zij blijven zorgen voor een tijdelijke steun in de rug voor de allerarmsten in onze regio. De resterende 10% wordt door Lions Club Nootdorp-Pijnacker besteed aan andere lokale projecten/doelen. 
Wij willen er ook voor zorgen dat u deze golfdag niet alleen als een ‘goede doelen dag’ ervaart, maar ook als een uiterst informele, aangename en goed verzorgde dag van ontspanning. U kunt ervoor kiezen om in een eigen flight met vrienden, zakenpartners of collega’s, samen te spelen. Daarnaast kunt u natuurlijk ook individueel inschrijven en op informele wijze nieuwe contacten maken.
De golfdag wordt afgesloten met een borrel gevolgd door een diner of BBQ (nog te bepalen). Tijdens het diner zal er een veiling en/of loterij worden gehouden om de opbrengst te vergroten.

Sponsoring
Er zijn tal van mogelijkheden om ons evenement een warm hart toe te dragen, bijvoorbeeld door het sponsoren van vermelding op de scorekaart, een longest drive, of neary of het beschikbaar stellen van één van de prijzen voor de wedstrijd.

Inbrengen van een Loterijprijs / Veilingkavel
Lions Club Nootdorp-Pijnacker tracht een zo groot mogelijk assortiment van unieke loterij prijzen / veilingkavels bij elkaar te brengen, variërend van bijvoorbeeld een rondvlucht boven uw woonplaats, (golf)reizen, het gebruik van evenementlocaties, kunstobjecten en nog veel meer…..

Bent u in het bezit van een interessante pijs / kavel die u beschikbaar wilt stellen of wilt u als sponsor optreden, neemt u dan contact op met Lions Club Nootdorp-Pijnacker: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of neem telefonisch contact op met Lionslid John van der Spek op 0614012281‬

Kosten Deelname

 

 

Contact

President's Slogan

Met elkaar voor mekaar