De Vergeten Pakjesbeurs 2020


Als Lions Club organiseren wij, samen met Theater Cultura en de Lions Dames van Oostland, eind november – kort voor Sinterklaas - een speelgoedbeurs voor mensen met een kleine portemonnee. De beurs vindt plaats onder streng toezicht op de toepassing van alle wettelijke Corona-maatregelen. De opbrengst van de beurs is bestemd voor onderzoek naar kinderoncologie bij het Prinses Maximacentrum.

Het idee achter ‘De vergeten Pakjesbeurs’ is dat er een voorraad gebruikt speelgoed is ontdekt, waarmee Pieten en Pietjes al hebben gespeeld. De vrolijke ‘pakjes’ zijn nog op zoek naar hun definitieve bestemming.

De Vergeten Pakjesbeurs is toegankelijk voor bezoekers vanaf 16 jaar, die binnenkort via de website van Cultura online tickets kunnen kopen. Met de ticketwaarde kan binnen een toegewezen tijdslot en zonder kleine pottenkijkers, speelgoed worden gekocht. Opwaarderen van het tegoed tijdens de beurs, is mogelijk. We voorkomen hiermee gebruik van contant geld en beperken zo de kans op besmetting met het Coronavirus.

Binnenkort meer informatie op deze website….

Contact

President's Slogan

Goed voor elkaar