De Vergeten Pakjes 2020


Het Taalhuis gaat de decembermaand feestelijk tegemoet met de Lions Club Nootdorp-Pijnacker. Zij brengen stapels cadeautjes langs voor deelnemende gezinnen. Uitzoeken maar!

Het idee achter ‘De vergeten Pakjes’ is dat er een voorraad gebruikt speelgoed is ontdekt, waarmee Pieten en Pietjes al hebben gespeeld. 

We kunnen 47 gezinnen blij maken met pakjes en strooigoed. 14 gezinnen via Vluchtelingenzorg, 33 via het Taalhuis. De laatste groep (de moeders) kunnen zelf cadeau's komen uitzoeken voor hun kinderen. Elk gezin uit de eerste groep krijgt de cadeautjes de thuisbezorgd door vrijwilligers uit onze club. Alle cadeautjes worden verpakt in prachtig papier van Kantoorboekhandel Van Atten en gebundeld in Jutezakken van Sinterklaas (waarvoor hartelijk dank). De Sligro heeft 40 KG strooigoed en 50 chocoladeletters beschikbaar gesteld! 

Aan deze speelgoedactie hebben - naast de Lions (mannen) Club Nootdorp-Pijnacker - ook Lions Pijnacker Nootdorp, Dames van Oostland keihard meegewerkt!
Ook CulturA en Zo heeft hier een stimulerende rol in gespeeld.

Op 5 december hebben wij de cadeautjes - verpakt in prachtig papier van Kantoorboekhandel Van Atten en gebundeld in jutezakken van Sinterklaas - bij de families bezorgd.

En hiermee komt speelgoed terecht daar waar het hoort, bij een blij verrast kindje, en daar deden we het allemaal voor!
Aan deze speelgoedactie hebben - naast de Lions (mannen) Club Nootdorp-Pijnacker - ook de Lions Pijnacker Nootdorp, Dames van Oostland keihard meegewerkt! Ook CulturA en Zo heeft hier een stimulerende rol in gespeeld. Waarvoor hartelijk dank!

Dank ook aan Sligro voor het strooigoed en de chocolade letters.

Contact

President's Slogan

Met elkaar voor mekaar