Dit project wordt ook ondersteund door Wilde Ganzen

Wij vliegen voor u, met als doel: geld inzamelen voor een ziekenhuis in Putumayo, Ecuador.
Op vrijdag 1 november 2019 organiseert Lions Club Nootdorp-Pijnacker haar traditionele Lions Night. Een sfeervolle Goede Doelen Avond en netwerkbijeenkomst waar dit jaar geld wordt opgehaald voor Quina Care om de medische zorg in Putumayo, Ecuador te verbeteren. Deze actie wordt ook ondersteund door Wilde Ganzen.

Putumayo is een district in het noorden van het Ecuadoriaanse Amazoneregenwoud op de grens met Colombia en Peru. Een vergeten deel van Ecuador. Het is één van de meest afgelegen, arme en instabiele gebieden waar basisvoorzieningen zoals onderwijs en medische zorg zeer beperkt zijn.

In Puerto el Carmen is een kleine medische post van de overheid gevestigd. Echter, de artsen zijn lang niet altijd aanwezig en vaak ontbreekt het aan de benodigde medicatie. Indien meer zorg nodig is, wordt de patiënt verwezen naar het ziekenhuis van Lago Agrio. Een reis van tweehonderd kilometer en minstens 4 uur, als er al een ambulance beschikbaar is.

Met de realisatie van een echt ziekenhuis in Puerto el Carmen wil Quina Care goede en betaalbare eerste en acute tweedelijns zorg beschikbaar maken. Deze zorg zal 24 uur per dag 7 dagen per week beschikbaar zijn met afdoende medicijnen en benodigdheden en de mogelijkheid tot een opname.

Quina Care is een Nederlandse stichting in handen van Jacob en Carolien van der Ende, twee jonge tropenartsen (beiden uit Nootdorp) met als doel het realiseren van een ziekenhuis met zo'n 50 tot 70 bedden.

Hoe kunt u helpen?
Door een tafel 'te kopen' voor u en uw vrienden of relaties. En door loten te kopen tijdens de Lions Night loterij. De prijzen zijn allemaal gesponsord door lokale ondernemers en de opbrengst van de tafels en de lootjes gaat natuurlijk naar het goede doel.
U kunt rekenen op een gezellige avond, met lekker eten en goede muziek.

Alles op een rij:
Wat: Lions Night 2019
Wanneer: Vrijdag 1 november 2019
Waar: Van der Valk Nootdorp
Ontvangst: 18.30 uur
Aanvang diner: 19.30 uur
Kosten: 600 euro (tafel van 8 personen) of 75 euro voor additionele of losse couverts

Vorig jaar waren wij met meer dan 250 gasten volledig uitverkocht. En ook nu zijn de eerste tafels al gereserveerd. Wilt u aanwezig zijn bij dit geweldige event? Reserveer dan direct door een mailtje te sturen aan: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Mogen wij u op 1 november ook begroeten?

Contact

President's Slogan

Samen gezond vooruit