Peace Poster Contest 2019Opgroeien in een wereld van vrijheid, waarin je jezelf mag zijn en uiteindelijk worden wie je echt bent. Groot en gelukkig worden zonder discriminatie vanwege kleur, ras, herkomst, geloof of opvoeding. En dat alles natuurlijk: in vrede. Dat is wat u en wij onze kinderen van harte gunnen.

Dit jaar organiseert Lions Clubs International voor de 32e keer een vredesposter-wedstrijd voor kinderen van 11 tot en met 13 jaar, in de hele wereld. Dit is een van onze initiatieven om een sfeer van respect en begrip onder volkeren te brengen, op mondiale schaal. Het is tegelijk ook de missie van de Verenigde Naties.
Honderdduizenden kinderen doen jaarlijks mee aan de posterwedstrijd om uiting te geven aan hun gevoelens en hun dromen over wereldvrede. Zij maken prachtige kunstwerken, waarachter ontroerende verhalen en unieke jon- ge mensen schuil gaan. Deze vredeposterwedstrijd krijgt ieder jaar daarom wereldwijd veel aandacht van de media.
De Lions Club Nootdorp-Pijnacker nodigt ook de kinderen van uw school in Pijnacker-Nootdorp graag uit om dit najaar te tekenen voor vrede. Ze krijgen alle vrijheid om het thema ‘a Journey of Peace’ (De Reis van de Vrede) op hun eigen manier inhoud te geven.


KINDEREN TEKENEN GRAAG VOOR EEN BETERE WERELD. DOET UW SCHOOL MEE MET DE PEACE-POSTER-CONTEST?

Wilt u zich aanmelden of heeft u misschien vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen.
Met vriendelijke groet, namens Lions Club Nootdorp-Pijnacker
Ron van Riet
Teamleider Peace Poster Contest 2019.
T (06) 10 00 44 30. E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Contact

President's Slogan

Samen gezond vooruit