MudMakers 2019 


Team4Talent & Lions bewegen voor een ander

Op zondag 29 september 2019 is het weer zo ver, de 6de editie van de MudMakers dat sinds 2014 jaarlijks wordt georganiseerd.

MudMakers is het ouder-kind moddersportevenement van Pijnacker-Nootdorp. Het idee achter MudMakers is om ouders en kinderen samen te laten bewegen. Een evenement dat staat voor plezier, teambuilding en veel modder. Offroad hardlopen met spectaculaire hindernissen waar iedereen zijn persoonlijke uitdaging in kan vinden. Een parcours met modderobstakels, hooibalen, monkey bar en uitdagende wateroversteken. Men hoeft geen getrainde sporter te zijn om te finishen. Deelnemers helpen elkaar en bovendien gaat het om de persoonlijke uitdaging.

Om de begroting dit jaar rond te krijgen hebben wij de prijzen voor deelname en t-shirt moeten verhogen. Het is wel zo dat deelname nu inclusief medaille is en de prijs voor het t-shirt nog onder de inkoopprijs ligt

Kosten

Deelname inclusief medaille € 10,00 

T-shirt € 5,00

Een eventueel positief saldo van het evenement zal gedoneerd worden aan bij de Lions aangedragen lokale goede doelen. Een goed doel kan ook buiten de regio of Nederland liggen, maar moet in dat geval binnen onze gemeente geïnitieerd zijn.

Voorwaarden

De minimale leeftijd om aan MudMakers 2019 mee te kunnen doen is 8 jaar.
Daarnaast is hebben van een zwemdiploma een voorwaarde om mee te kunnen doen. We gaan immers door plassen, sloten en de Tweemolentjesvaart in Nootdorp!
Deelname aan MudMakers 2019 geschiedt op eigen risico.
Geen restitutie van betaalde inschrijfgelden.
De organisatie is in géén geval aansprakelijk voor ongevallen of schade dan wel verlies en/of diefstal van persoonlijke voorwerpen van de deelnemers en supporters.
De organisatie accepteert geen verantwoordelijkheid wanneer het evenement door overmacht afgelast of verplaatst moet worden.

Klik hier voor de Algemene Voorwaarden !

Inschrijven

Contact

email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Like en volg ons op FaceBook zodat je op de hoogte bent van het laatste nieuws.

Organisatie

  

Gouden Sponsors

  

Sponsor EHBO

Sponsoren

 

Contact

President's Slogan

Samen gezond vooruit