MudMakers 2019 


Team4Talent & Lions bewegen voor een ander

Zondag 29 september 2019 Mudmakers 2019: Perfecte weersomstandigheden voor jaarlijkse survival van de Lions

Ondanks, of misschien wel dankzij, de regen was het jaarlijkse modderevenement van de Lions Club Nootdorp-Pijnacker weer een groot succes. Bijna 1.500 deelnemers, voornamelijk ouders en hun kinderen, sport- en familieclubs legden enthousiast en vrolijk het sportieve modder parcours af, Het parcours startte bij Restaurant Buytenhout en liep tot Hoeve Biesland en daarna moest iedereen weer terug. Het regende af en toe flink, maar gelukkig viel de temperatuur reuze mee.

Wethouder Peter Hennevanger en Lions President Luuk van den Eijk ‘trapten’ de warming-up van het evenement af. ‘Geweldig, wat een feestje’ zegt Hennevanger. ‘Mooi om te zien dat zoveel mensen samen op een sportieve manier in beweging komen’. Luuk van den Eijk: ‘wat zijn wij trots, dat al deze deelnemers, maar ook ruim 120 vrijwilligers van dit familie-evenement ook dit jaar weer een succes hebben gemaakt, dwars door weer en wind. Dat smaakt naar meer!’

Uit de klei getrokken
Het evenement begon eigenlijk al op zaterdag toen de noeste ‘Bob de Bouwers’ het parcours uit gingen zetten. De ‘uit de klei getrokken’ hulptroepen die met geheel belangeloos met trekkers en kranen het parcours hebben uitgezet waren net zo stoer en onmisbaar als de deelnemers zelf. Het doorwroeten van de modder en het overwinnen van de hindernissen leverde weer spectaculaire beelden op.

Handen ineen
MudMakers is dit jaar voor de zesde keer op rij georganiseerd door de Lions Club Nootdorp-Pijnacker, met ‘Team4Talent’: een samenwerkingsverband dat sport en cultuur in onze gemeente extra stimuleert. Dit initiatief wordt financieel mede mogelijk gemaakt door de gemeente en de Lions Club, die op deze gedenkwaardige dag een samenwerkingsovereenkomst hebben ondertekend waardoor ze elkaar nog veel vaker zullen versterken. De LIons zijn blij met deze gemeentelijke steun maar bovenal met de jarenlange steun van de lokale bedrijven: “Het is mooi hoe we dit steeds samen voor elkaar krijgen.”

Video

 

Foto's

Finish Foto's

Diverse Foto's

Kosten

Deelname inclusief medaille € 10,00 

T-shirt € 5,00

Een eventueel positief saldo van het evenement zal gedoneerd worden aan bij de Lions aangedragen lokale goede doelen. Een goed doel kan ook buiten de regio of Nederland liggen, maar moet in dat geval binnen onze gemeente geïnitieerd zijn.

Voorwaarden

De minimale leeftijd om aan MudMakers 2019 mee te kunnen doen is 8 jaar.
Daarnaast is hebben van een zwemdiploma een voorwaarde om mee te kunnen doen. We gaan immers door plassen, sloten en de Tweemolentjesvaart in Nootdorp!
Deelname aan MudMakers 2019 geschiedt op eigen risico.
Geen restitutie van betaalde inschrijfgelden.
De organisatie is in géén geval aansprakelijk voor ongevallen of schade dan wel verlies en/of diefstal van persoonlijke voorwerpen van de deelnemers en supporters.
De organisatie accepteert geen verantwoordelijkheid wanneer het evenement door overmacht afgelast of verplaatst moet worden.

Klik hier voor de Algemene Voorwaarden !

Contact

email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Like en volg ons op FaceBook zodat je op de hoogte bent van het laatste nieuws.

Organisatie

  

Gouden Sponsors

  

Sponsor EHBO

Sponsoren

 

Contact

President's Slogan

Met elkaar voor mekaar