Ontmoetingsplaats De Weidevogelhof


Voor de dertiende maal organiseerde de LionsClub Nootdorp-Pijnacker de Lions Night, voor de vierde keer bij Hotel Van der Valk te Nootdorp. Dit jaar waren de ouderen aan de beurt. De Lions Club Nootdorp-Pijnacker ondersteunt namelijk de realisatie van een sfeervolle ontmoetingsplaats, nabij het nieuwe seniorencomplex ‘De Weidevogelhof’ in Pijnacker. Jong en oud vindt hier straks een klein moment voor een goed gesprek, een spelletje jeux de boules of een andere vorm van persoonlijk contact. 

Een ontmoetingsplaats in de open(-bare) ruimte, voor de ouderen (en kinderen) in Pijnacker:

  • niet institutioneel
  • informeel
  • stimulerend

Met de volgende eigenschappen:

  • aantrekkelijk ( mooi; herkenbaar; zonnig)
  • bruikbaar (functioneel; ergonomisch)
  • duurzaam (onderhoudsarm; blijvende uitstraling)
  • passend in context (inhoudelijk; procedureel)
  • typisch Pijnacker (tuinbouwgeschiedenis)

HOOFD SPONSORS

Rabobank Zuid-Holland Midden
Pieter van Foreest
Mooiland
Rondom Wonen
Daldrup & Soehne AG

GOUDEN SPONSORS

de architectenwerkgroep tilburg dat
Blijleven B.V.
Bouwbedrijf Van der Spek BV
Daallin BV
Hotel Den Haag - Nootdorp
Mastermanagers
N.J. Kerklaan Doe-het-zelf ❉ STUBO

  

DE OPBRENGST €45.622,28

Een fantastische avond met een heerlijke opbrengst!
De altijd gezellige Lions Night met het alom bekende mosseldiner van de Lions Club Nootdorp-Pijnacker heeft vrijdag 29 oktober het totale bedrag van €45.622,28 opgebracht. Een fantastisch resultaat ondanks het moeilijke economische klimaat. Omdat het nu een lokaal doel betrof waarbij er geen aanvullende financiële ondersteuning aangevraagd kon worden bij organisaties zoals de Wilde Ganzen en Cordaid, hebben de Lions ook ondernemers benaderd met de vraag of men wellicht een bijdrage in natura konden leveren. Hetzij met arbeid, materialen, dan wel kortingen daarop. De plaatselijke Rotary Club waarmee de Lions Club een goede band onderhoudt stelde tijdens de avond voor het goede doel ook nog € 1.000,- ter beschikking. 
Aan het eind van de avond mocht president Herman van Atten een prachtige cheque overhandigen aan de heer en mevrouw Ton, bewoners van een appartement in het Grutto gebouw dat deel uitmaakt van het seniorencomplex. Zij waren er de hele Lions Night gezellig bij en genoten tezamen met ruim 300 gasten mee van het mosseldiner.
De formule blijft prachtig. Je koopt een tafel, je nodigt je zakenrelaties en vrienden uit en je laat je een hele avond bedienen door de leden van de Lions Club Nootdorp-Pijnacker. De in schort geklede Lions brigade werd geassisteerd door 7 van hun opgroeiende kinderen en door ruim 20 met Rabo-das gestrikte medewerkers van de Rabobank Zuid-Holland Midden. Ze werden collegiaal en professioneel bijgestaan door de attente leiding en medewerkers van hotel Den Haag-Nootdorp. 
Wat mede aan de uitstekende en ongedwongen sfeer bijdroeg was de fantastische muziek van het muzikale kwartet De Roleros dat de tafels rondging en daarnaast de professionele trucs van tafelgoochelaar Robin Matrix. Het klapstuk van de avond was de loterij met een groot aantal prachtige prijzen. De hoofdprijs was een scooter maar ook de andere prijzen waren niet te versmaden. Zo werden er ondermeer ook een speciaal militair horloge voor onze troepen in het buitenland met de code naam Desert Wolf, een autopoetsprogramma met teflonpantser, twee fietsen, een reischeque, een weekend cabrio rijden en een rondvlucht voor twee personen verloot. Het werd een perfecte avond met louter lachende gezichten, dorpse gezelligheid pur sang en samen bezig zijn voor een goed doel. En de gasten? Die hadden het erg naar hun zin en kijken uit naar de veertiende Lions Night met het fameuze mosseldiner van de LionsClub Nootdorp-Pijnacker.

 

TROUWE SPONSORS

A.N.M. Scholtes Beheer b.v. - Attractiecentrum Zoetermeer - Auto Service Root’s - Autobedrijf Harteveld - Blancier BV - Blijleven B.V. - Bloemendaal en Ruigrok Accountants - Bloemenhoek - Boek- en kantoorhandel Van Atten - Boeters Alubo - Bouwbedrijf de Wilde bv - Bouwbedrijf E.S. van Venrooij b.v. - Bouwbedrijf Gert Lispet – Bouwbedrijf van der Spek - Bunnik Plants - Business Print - Caminada Notarissen Nootdorp - Centre du Lac - De Bruijn Advies & Realisatie - De Milieu Express - EBH Elshof Advocaten - Eetcafé 1837 - Expert Berkel & Rodenrijs - Fa C van Boxel & Zn. - Futuro mannenmode - Glowgolf Scheveningen - Gravensteijn Orchideeën -Handelsonderneming Van der Heiden Trucks - Het Witte Huis -HLB Den Hartog Accountants & Consultants - Hoveniersbedrijf Erik vd Berg - Idenburg Car Solutions - Ingenieursbureau Smit Westerman - International Innovation Company - INVEPRO bouwbedrijf - JHL Group B.V. - Joost van Kerklaan BV -Keukenstudio Paul van Vliet - Klijsen Schoenmode - L.C. van Buijtene & Zn. BV - Loon en Verhuur Bedrijf W. Ripping - Lucel BV - M.v.d. Spek Hoveniers - Meuva bv - Middeldorp Mannenmode - Mooijman Accountants en Belastingadviseurs - N.J. Kerklaan Doe-het-zelf - Netwerk Notariskantoor Wienen - No 13 - Orator Communicatie & Performance - Praalder Audio/Video Centers - P.A. Hoofman Adviesbureau - P.J. van Daalen beheer BV - Quartel Modelbouw B.V. - Reuser advocaten - Rijk Zwaan Nederland B.V. - Schildersbedrijf Anton v.d. Ploeg - Schoonheidssalon Leni Verhagen - Schotte BV - Slijterij de Helm - Slothouber Assurantiën - Sportstudio Sansi - Thuiskantoor van Atten - Toerkoop Reisburo Estee - Totaal Interieur - TVM verzekeringen - Van der Kooy Vastgoed - Van Koppen en Van Eijk Personeelsdiensten BV - Van Niel en Zonen loodgietersbedrijf –Vitrona Berkel en Rodenrijs - Vollebregt Aanhangwagens - Weekblad De Telstar Pre-Press/Uitgeverij - Wijtman Retail Group - Wim Meijer

INVESTEREN

Ouderen staan in het hart van de samenleving, niet aan de zijlijn. Het zijn actieve, levenslustige mensen die zoals ieder ander de moeite waard zijn. Als maatschappelijk betrokken serviceclub vinden wij het van groot belang dat de verschillende generaties contact met elkaar hebben, over en weer van elkaar leren en elkaar op waarde weten te schatten.

DE LIONS CLUB

De Lions Club Nootdorp-Pijnacker ondersteunt daarom van harte de realisatie van een sfeervolle ontmoetingsplaats, nabij het nieuwe seniorencomplex „De Weidevogelhof” n Pijnacker. Jong en oud vindt hier straks een klein moment voor een goed gesprek, een spelletje jeux de boules of een andere vorm van persoonlijk contact. 

 

 

Contact

President's Slogan

Met elkaar voor mekaar