Lions Night 2018
Op vrijdag 2 november 2018 organiseert voor de 21e keer Lions Club Nootdorp-Pijnacker haar traditionele ‘Lions Night’ bij Hotel-restaurant Van der Valk in Noot-dorp. Het is een sfeervolle Goede Doelen Avond én fundraisingsbijeenkomst. Vorig jaar waren meer dan 250 gasten aanwezig, die samen de geweldige op-brengst van € 28.740,- voor het Goede Doel van 2017 (Onderzoek naar Zeldzame Ziektes) bij elkaar brach-ten. Een prachtig resultaat.

Tuktuk-limo
Dit jaar willen wij geld inzamelen voor een Tuktuk-limo voor de bewoners van verzorgingscentrum Weidevogelhof / Veenhage (onderdeel Pieter van Foreeststichting). Een Tuktuk-limo biedt deze oudere en minder mobiele bewoners een snelle en moderne manier om activiteiten in Nootdorp en Pijnacker te ondernemen. Het verbindt hen letterlijk met onze dorpen. De opbrengst van de Lions Night gaat voor 90% naar de Tuktuk-limo. De resterende 10% wordt door Lionsclub Nootdorp-Pijnacker besteed aan andere, lokale projecten.

Uw couvert is goud waard
Door tijdens de Lions Night een tafel voor uzelf, voor uw familie, vrienden of relaties “te kopen” steunt u direct het Goede Doel. Wij zorgen voor een geweldige avond in Hollandse sferen met een driegangenmenu, sfeervolle muziek, entertainment en een loterij met prachtige prijzen. Rond 22.30 uur - 23.00 uur krijgt het sit-down diner een vervolg in de hotelbar. Daar wordt met live muziek van Harm Melchers en onder het genot van een drankje de Lions Night voortgezet.

Alles op een rij:
Wat: Lions Night 2018
Wanneer: Vrijdag 2 november 2018
Waar: Van der Valk Nootdorp
Ontvangst: 18.30 uur
Aanvang diner: 19.30 uur
Kosten: 600 euro (tafel van 8 personen) of 75 euro voor additionele of losse couverts

Reserveren
Voor het reserveren van een tafel, mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Voor sponsormogelijkheden:
John Hoozeman (06-14051345) of
Willem Vermeulen (06-21465857)

Sponsoring
De Lions Night 2018 staat in het teken van Pieter van Foreest, dé zorgpartner dichtbij.
Pieter van Foreest biedt een breed, flexibel pakket aan services en diensten voor ouderen op het gebied van wonen, zorg, behandeling en welzijn in de regio Delft, Midden-Delfland, Pijnacker-Nootdorp en Westland. De organisatie telt ongeveer 25 locaties, biedt woonzorg, revalidatie, thuiszorg, hulp bij het huishouden en diverse services en diensten. Er werken 3400 medewerkers bij Pieter van Foreest en ze kunnen rekenen op de ondersteuning van zo’n 2400 vrijwilligers.

Er zijn diverse manieren om het Goede Doel extra te ondersteunen en uw bijdrage zichtbaar te maken.

Bekijk onze sponsorfolder via deze >> link.

Neem voor de mogelijkheden contact op met John Hoozeman (06-14051345) of Willem Vermeulen (06-21465857)

Zien wij u en uw gezelschap vrijdag 2 november bij ons aan tafel? Gezellig!

Met culinaire Lionsgroet,

Hans Hoven
President Lionsclub Nootdorp-Pijnacker

Tuktuk-limoWeidevogelhof

 

Contact

President's Slogan

Verleden heb je,
    Toekomst moet je maken!