Ronald McDonald Huis Den Haag


Een helpende hand

Voor ouders met een ziek kindHet Ronald McDonald Huis Den Haag biedt voor onze regio een tijdelijk thuis aan ouders en verzorgers van zieke of te vroeg geboren kinderen die zijn opgenomen in het Juliana Kinderziekenhuis. In het Huis kunnen ouders –net als thuis– slapen, tv kijken en koken. Broertjes en zusjes zijn ook welkom. Zo is er, ondanks alles, toch nog sprake van een gezinsleven. Het Huis wordt gerund door 70 enthousiaste vrijwilligers. Zij staan elke dag, 365 dagen per jaar, klaar voor de gezinnen. Het Huis krijgt geen overheidssteun en is volledig afhankelijk van giften en donaties van particulieren, scholen, instellingen en bedrijven. 

Investeren

 

De behoefte aan het gebruik van onderdak en faciliteiten groeide zo hard dat uitbreiding en upgrading van de beschikbare ruimte nodig was. En nu, is het zover! Het gereedschap is opgeborgen en de dozen zijn uitgepakt; de leef- en werkruimtes in het Huis zijn vergroot en een metamorfose ondergaan. Onze Lions Club wil de verdere inrichting graag helpen financieren. De Club kan dit niet alleen en doet daarom een beroep op u om dit initiatief te ondersteunen. Het gaat om de inrichting van de speelhoek, speelmateriaal voor het dakterras, vernieuwen van de garderobekasten en nachtkastjes in de gastenkamers, verlichting gastenkamers en gezamenlijke ruimtes, infotainmentzuilen, zonnewering bij nieuw aangebouwde multifunctionele ruimte, fietsen voor gasten, inrichting rookverblijf ouders, en eventueel de sponsoring van een familiekamer voor een periode van 5 jaar.

 

 

HOOFD SPONSORS

Stichting Zabawas
Charity Stichting Rob Beers

GOUDEN SPONSORS

Tweewielers Visser en Sikombi
Rabobank Zuid-Holland Midden
Hotel Den Haag - Nootdorp
Mastermanagers
STUBO
Raak-me!
Rotaryclub Pijnacker-Nootdorp

  

DE OPBRENGST €40.300,38

De Lions Club Nootdorp-Pijnacker blikt hoogst tevreden terug op de ‘Lions Night 2011’. Met ruim 350 gasten was het Van der Valk Hotel in Nootdorp op vrijdag 28 oktober tot de nok toe gevuld. De Lions en medewerkers van de Rabobank ‘oberden’ naar hartenlust en bedienden iedereen met smakelijke mosselen en andere heerlijkheden. En dat allemaal voor het goede doel: het Ronald McDonald Huis in Den Haag.De logistieke organisatie van de Lions Night is zeker geen ’leeuwenpis‘. De intensieve voorbereidingen aan de hand van een uitgebreid draaiboek waren al bijna aan jaar van te voren gestart. En dat wierp zijn vruchten af: de Lions Night verliep voortreffelijk. De in schorten gestoken mosselmannen en -vrouwen liepen zich het vuur uit de sloffen. Oberen, gastheer of gastvrouw zijn, loten verkopen; alles liep op rolletjes.Hoogtepunt van de avond was natuurlijk het uitreiken van de cheque aan het goede doel van dit jaar: het Ronald McDonald Huis in Den Haag.Dankzij de vele sponsors en aanwezige gasten kon het bedrag van €40.300,38 op de cheque worden ingevuld. Susanne Keulaerds van het Ronald McDonald Huis was zeer verguld met deze opbrengst en bedankte iedereen die hieraan had bijgedragen.

   

TROUWE SPONSORS

A.N.M. Scholtes Beheer b.v. - Attractiecentrum Zoetermeer - Auto Service Root’s - Autobedrijf Harteveld - Blancier BV - Blijleven B.V. - Bloemendaal en Ruigrok Accountants - Bloemenhoek - Boek- en kantoorhandel Van Atten - Boeters Alubo - Bouwbedrijf de Wilde bv - Bouwbedrijf E.S. van Venrooij b.v. - Bouwbedrijf Gert Lispet – Bouwbedrijf van der Spek - Bunnik Plants - Business Print - Caminada Notarissen Nootdorp - Centre du Lac - De Bruijn Advies & Realisatie - De Milieu Express - EBH Elshof Advocaten - Eetcafé 1837 - Expert Berkel & Rodenrijs - Fa C van Boxel & Zn. - Futuro mannenmode - Glowgolf Scheveningen - Gravensteijn Orchideeën -Handelsonderneming Van der Heiden Trucks - Het Witte Huis -HLB Den Hartog Accountants & Consultants - Hoveniersbedrijf Erik vd Berg - Idenburg Car Solutions - Ingenieursbureau Smit Westerman - International Innovation Company - INVEPRO bouwbedrijf - JHL Group B.V. - Joost van Kerklaan BV -Keukenstudio Paul van Vliet - Klijsen Schoenmode - L.C. van Buijtene & Zn. BV - Loon en Verhuur Bedrijf W. Ripping - Lucel BV - M.v.d. Spek Hoveniers - Meuva bv - Middeldorp Mannenmode - Mooijman Accountants en Belastingadviseurs - N.J. Kerklaan Doe-het-zelf - Netwerk Notariskantoor Wienen - No 13 - Orator Communicatie & Performance - Praalder Audio/Video Centers - P.A. Hoofman Adviesbureau - P.J. van Daalen beheer BV - Quartel Modelbouw B.V. - Reuser advocaten - Rijk Zwaan Nederland B.V. - Schildersbedrijf Anton v.d. Ploeg - Schoonheidssalon Leni Verhagen - Schotte BV - Slijterij de Helm - Slothouber Assurantiën - Sportstudio Sansi - Thuiskantoor van Atten - Toerkoop Reisburo Estee - Totaal Interieur - TVM verzekeringen - Van der Kooy Vastgoed - Van Koppen en Van Eijk Personeelsdiensten BV - Van Niel en Zonen loodgietersbedrijf –Vitrona Berkel en Rodenrijs - Vollebregt Aanhangwagens - Weekblad De Telstar Pre-Press/Uitgeverij - Wijtman Retail Group - Wim Meijer

 

De hoofdprijs werd aangeboden door Sikombi en Tweewielers Visser


ARTIKEL IN „’t Huis” het MAGAZIN VAN HET RONALD McDONALD HUIS

Contact

President's Slogan

Met elkaar voor mekaar