Lions Nootdorp Pijnacker opnieuw in actie voor de voedselbank!

Ruim 300.000 D.E.-waardepunten voor de voedselbank!

De Lions Club Nootdorp-Pijnacker deed in de maand december opnieuw mee aan de landelijke inzamelactie van Douwe Egberts waardepunten. Op 15 januari jl. werd de uitslag bekend:  624 pakken koffie 250 gram voor de Voedselbankcliënten in Pijnacker en Nootdorp.

Douwe Egberts heeft besloten een genereus gebaar te maken door de hoeveelheid te verdubbelen en 624 pakken hoogwaardige biologische koffie van 500 gram te leveren aan Pijnacker-Nootdorp!
Landelijk gaat het om 90.000 pakken koffie.

De decemberactie is een vervolg op de inzameling vorig jaar februari. De eerste keer kwamen uit de acht inzameldozen maar liefst 627.000 waardepunten tevoorschijn. Frans Lettinga van de Lionsclub had het gevoel dat na zo’n korte tijd de voorraden punten in de keukenkastjes en – laadjes wel erg zouden zijn uitgedund maar boven verwachting scoren we nu toch de helft van vorige keer.

Het uitpakken, sorteren en tellen van zoveel verschillende bonnetjes is een hele klus maar het is voor een goed doel en daar gaan de Lions voor. Wie we willen danken, aldus Frans, dat zijn degenen die gehoor hebben gegeven aan de oproep om de punten cadeau te doen aan de Voedselbank. Niet in de laatste plaats wil de Lionsclub de winkels (AH, Plus, Jumbo en Kantoorboekhandel Van Atten) en het zwembad De Viergang bedanken voor het gastvrije aanbod om onze inzameldozen een plekje te geven.

Contact

President's Slogan

Met elkaar voor mekaar