BEWEEG MEE VOOR FONDS GEHANDICAPTENSPORT EN DIRK KUYT FOUNDATION


Een initiatief van Team4Talent & de Lions Club Nootdorp Pijnacker

Sporten voor een ander

De Koningsspelen werden dit jaar georganiseerd op 21 april 2017. Op sportpark de Groene Wijdte in Pijnacker-Nootdorp vond er op deze dag een vrolijk, onvergetelijk en sportief feestje plaats. SportMakers werd op deze dag georganiseerd in samenwerking met de scholen Ackerweide en de Schatkaart. 

SportMakers is een initiatief van Team4Talent en de Lions Club Nootdorp Pijnacker. SportMakers is een sportief evenement gekoppeld aan een fundraiser.  De aandacht van SportMakers is gericht op aangepaste sporten. Voor velen van ons is sporten namelijk vanzelfsprekend, maar voor mensen met een beperking is dit helaas niet het geval. Juist voor deze groep willen wij sporten mogelijk maken, zodat zij kunnen ervaren hoe leuk sporten is.

Het doel van SportMakers is om kinderen samen in beweging te krijgen. De dag moet voor de kinderen vooral leuk en gezellig zijn waar zij met elkaar kunnen sporten. Daarnaast is het voor de kinderen belangrijk voor de mentale en sociale ontwikkeling. Kinderen die deelnemen aan SportMakers vragen als beloning voor hun sportieve prestaties een kleine financiële bijdrage door middel van een sponsorkaart. De opbrengsten van SportMakers zullen ten goede komen van onder andere Fonds Gehandicaptensport en de Dirk Kuyt Foundation.

Totale opbrengst: €2813.30

Verdeling: 30% Fonds Gehandicaptensport, 30% Dirk Kuyt Foundation, 20% School en 20% voor bij de Lions lokaal aangedragen doelen.

 

Contact

President's Slogan

Met elkaar voor mekaar