MAF


Door MAF worden luchtverbindingen verzorgd in 30 landen. MAF-piloten vliegen met ruim 130 vliegtuigen specifiek voor hulporganisaties en kerken naar ziekenhuizen, vluchtelingenkampen en honderden andere afgelegen bestemmingen wereldwijd. Daarnaast levert MAF op verschillende plaatsen logistieke ondersteuning en onderhoudt kortegolf radionetwerken en e-mailsystemen ten behoeve van communicatie met plaatsen die van de buitenwereld zijn afgesneden. Ruim 900 organisaties wereldwijd maken gebruik van de diensten van MAF, van kleine lokale tot grote internationale organisaties als UNHCR, World Vision en Medair. Vaak zijn de MAF vliegtuigen voor mensen de enige verbinding met de bewoonde wereld.

MAF (Mission Aviation Fellowship)

Bert en Janetta van den Bosch uit Pijnacker hebben besloten om zich in te zetten voor de MAF organisatie en om in Madagaskar te gaan werken. Bert zal daar de functie van Logistiek Manager gaan vervullen. Samen met hun zoontjes Hugo en Micha hopen zij de eerste helft van 2006 naar Madagaskar te vertrekken. Madagaskar is het op drie na grootste eiland van de wereld. Het is één van de armste landen van Afrika. Ongeveer 70% van de bevolking leeft onder de armoedegrens en meer dan de helft van de bevolking heeft geen beschikking over schoon drinkwater. De familie Van den Bosch is voor hun levensonderhoud volledig afhankelijk van de financiële steun van supporters.

DE OPBRENGST €10.000

De Lions Club Nootdorp-Pijnacker heeft gemeend zich hiervoor in te moeten zetten en de opbrengst van de Lions Night 2006 met het mosseldiner voor dit doel beschikbaar te stellen. De formidabele bediening door de kerels van de Lions Club gaf de avond een bijzondere dimensie. De sfeer was van meet af aan zeer ontspannen en uitgelaten. Het was een geweldig leuke avond die van begin tot eind bruiste. In de loop van de avond was er een loterij, met prijzen die door de lokale middenstand en het bedrijfsleven beschikbaar waren gesteld. Voordat de 170 feestgangers aan hun toetje begonnen reikte president Willem van Haaren een cheque van €10.000,- uit aan een vertegenwoordiger van de MAF. Meer dan een steuntje in de rug voor Bert en Janetta van den Bosch!

 

 

Contact

President's Slogan

Met elkaar voor mekaar