MudMakers 2022


Team4Talent & Lions bewegen voor een ander

Zondag 2 oktober 2022 Mudmakers 2022Foto: Patrick Kooman
foto: Patrick Kooman

Zondag 2 oktober MudMakers 2022: Met 1.300 deelnemers en prima weersomstandigheden weer een succes
Na 3 jaar Corona perikelen vond eindelijk weer het modderevenement van de Lions Club Nootdorp-Pijnacker weer plaats. Het evenement staat nog steeds als een huis. De Lions en Team4Talent hadden het zondag weer prima voor elkaar.

Wethouder Peter Hennevanger en Lions President Bernard Minderhout ‘trapten’ de warming-up van het evenement af. Waarna 1.300 deelnemers - voornamelijk ouders en hun kinderen, sport- en familieteams - enthousiast en vrolijk het sportieve modderparcours aflegden. De route liep om en nabij de Dobbeplas en over het land van de Biesland Hoeve. Een parcours met veel moddersloten, hooibalen, monkey-bar, baggerbakken en uitdagende wateroversteken. Het doorwroeten van de modder en het overwinnen van de hindernissen leverde weer spectaculaire beelden op. Het lijf bleef niet schoon en droog, maar daarvoor heet het MudMakers!

Handen ineen
MudMakers is dit jaar voor de zevende keer georganiseerd door de Lions Club Nootdorp-Pijnacker samen met Team4Talent. Dit evenement kan alleen verwezenlijkt worden met de jarenlange steun van lokale bedrijven en ondernemers. Het evenement begon eigenlijk al op zaterdag toen de noeste ‘Bob de Bouwers’ het parcours uit gingen zetten. De ‘uit de klei getrokken’ hulptroepen die - geheel belangeloos - met trekkers, kranen en ander zwaar materieel het parcours hebben uitgezet. Die waren net zo stoer en onmisbaar als de deelnemers zelf. “Het is mooi hoe we dit steeds samen voor elkaar krijgen.”

Aftermovie 2022

 

 

Foto's

Foto's van Patrick Kooman...

Foto's van Barbera Ripping...

Foto's van Constance van der Burg...

Foto's diverse...

Contact

email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Like en volg ons op FaceBook zodat je op de hoogte bent van het laatste nieuws.

Organisatie

  

Gouden Sponsors

 

Sponsor EHBO

Sponsoren

 
 

 

Contact

President's Slogan

Met elkaar voor mekaar