MudMakers 2022


Team4Talent & Lions bewegen voor een ander

Zondag 2 oktober 2022 Mudmakers 2022

Handen Ineen
MudMakers wordt dit jaar voor de zevende keer georganiseerd door de Lions Club Nootdorp-Pijnacker, met ‘Team4Talent’: een samenwerkingsverband dat sport en cultuur in onze gemeente extra stimuleert. Dit initiatief wordt financieel mede mogelijk gemaakt door de gemeente en de Lions Club, die op deze gedenkwaardige dag een samenwerkingsovereenkomst hebben ondertekend waardoor ze elkaar nog veel vaker zullen versterken. De LIons zijn blij met deze gemeentelijke steun maar bovenal met de jarenlange steun van de lokale bedrijven: “Het is mooi hoe we dit steeds samen voor elkaar krijgen.”

Aftermovie 2019

 

 

Kosten

Deelname inclusief medaille € 12,50

T-shirt € 7,50

Een eventueel positief saldo van het evenement zal gedoneerd worden aan bij de Lions aangedragen lokale goede doelen. Een goed doel kan ook buiten de regio of Nederland liggen, maar moet in dat geval binnen onze gemeente geïnitieerd zijn.

Voorwaarden

De minimale leeftijd om aan MudMakers 2022 mee te kunnen doen is 8 jaar.
Daarnaast is het hebben van een zwemdiploma een voorwaarde om mee te kunnen doen. We gaan immers door plassen, sloten en de Tweemolentjesvaart in Nootdorp!
Deelname aan MudMakers 2022 geschiedt op eigen risico.
Geen restitutie van betaalde inschrijfgelden.
De organisatie is in géén geval aansprakelijk voor ongevallen of schade dan wel verlies en/of diefstal van persoonlijke voorwerpen van de deelnemers en supporters.
De organisatie accepteert geen verantwoordelijkheid wanneer het evenement door overmacht afgelast of verplaatst moet worden.

Klik hier voor de Algemene Voorwaarden !

Inschrijven

DE INSCHRIJVING IS GESLOTEN !!

Contact

email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Like en volg ons op FaceBook zodat je op de hoogte bent van het laatste nieuws.

Organisatie

  

Gouden Sponsors

 

Sponsor EHBO

Sponsoren

 
 

 

Contact

President's Slogan

Met elkaar voor mekaar