Als Lions Club Nootdorp-Pijnacker komen wij graag in beweging voor de samenleving. We helpen anderen vooruit door fondsen te werven en goede doelen te financieren. Of door fysiek de handen uit de mouwen te steken. Daarom ondersteunen wij graag mensen en organisaties met goede ideeën; vooral wanneer die bijdragen aan het oplossen van achterstandssituaties in onze eigen regio.

De Lions kennen mannen-, vrouwen- en gemengde clubs. Onze ‘versie’ bestaat uit een interessante groep mannen, met verschillende beroepen, leeftijden, achtergronden en netwerken.

We ontmoeten elkaar regelmatig en werken in teams aan onze evenementen en maatschappelijke projecten. Onze bijeenkomsten zijn meestal informeel. Als er iets te vieren valt, doen we dat graag en van harte. Als Lions weten we elkaar in clubverband, maar ook privé en soms ook zakelijk te vinden voor advies of een luisterend oor. We steunen elkaar als dat nodig is. Betrokkenheid, inspiratie en motivatie zijn de pijlers waarop onze club is gebouwd.

Meedoen?

De belangrijkste argumenten zijn: maatschappelijke betrokkenheid, inzet goede doelen, vergroten netwerk, nieuwe sociale contacten, gezelligheid en vriendschap. De Lions Club is hiervoor bij uitstek geschikt.

Lees meer

Ons Bestuur

Johan Eikelenboom
Treasurer

John van der Spek
Waarnemend Immediate Past President 
Past President 2017-2018

Luuk van den Eijk
Interim Vice President
Past President 2019-2020

Ralph Wilhelm
Secretary 

Ron van Riet
Interim President

Contact

President's Slogan

Met elkaar voor mekaar