We Serve: Teamwork

Wij werken in verschillende teams om ons motto ‘we serve’ in praktijk te brengen. Jaarlijks worden de teamleiders benoemd, zij zorgen zelf voor een team dat organisch functioneert. Leden kunnen voor een langere periode participeren in één of meer teams, of juist meer op ad-hoc-basis meewerken, vanuit onze ‘Flexpool’. Onderstaand een overzicht van onze teams en hun activiteiten.

Team Challenge Day Een jaarlijks, laagdrempelig Open Huis om kennis te maken met onze club en/of om ons vragen voor te leggen over bijvoorbeeld ondersteuning van een goed doel.

Team E-Car De Lions die de inzet van onze club coördineren wat betreft het rijden van de E-Car voor de bewoners van de Weidevogelhof en Veenhage.

Team Guiding Lions Assisteert de club "Lions Pijnacker Nootdorp, Dames van Oostland"  in oprichting om uiteindelijk een Charter te verkrijgen.

Team DE Punten Koffie-spaarpunten verzamelen en inleveren, zodat honderden gezinnen die op de Voedselbank zijn aangewezen, ook een lekker kopje koffie kunnen drinken.

Team Vers Bloed (Ledenwerving) Onderhouden van netwerken, gericht op het werven van mogelijke nieuwe leden vanaf ca. 40 jaar.

Team Flexpool Voor leden die bijvoorbeeld om agenda technische redenen niet continue, maar vooral flexibel inzetbaar zijn om teams te ondersteunen.

Team Goede Doelen & Fundraising Aanspreekpunt voor mensen en organisaties die financiële of andere vormen van ondersteuning zoeken. Bereikbaar via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Team Koningsspelen Jaarlijks event, waar in samenwerking met basisscholen en Team4Talent, kinderen worden uitgenodigd om in beweging te komen voor goede doelen.

Team Lions Night We serve: onze gastheerschap wordt jaarlijks zichtbaar in praktijk gebracht. We serveren 200 couverts aan sponsoren en zamelen geld in voor een goed doel.

Team MudMakers 1.500 mensen komen letterlijk in beweging, duiken in de modder en springen in het water. We organiseren dit samen met Team4Talent en 100 vrijwilligers.

Team Peace Poster Basisschoolkinderen tekenen om het hardst mee om het thema ‘vrede’ onder de aandacht te brengen. Een wereldwijde competitie met veel media-aandacht.

Team Sollicitatie Training Vmbo-leerlingen voorbereiden op sollicitatiegesprekken: om een snuffelstage plek te bemachtigen. Tips om goed voor de dag te komen.

Team Lions Unite Zorgt voor een rijk gevarieerde agenda die onze onderlinge ontmoetingen onvergetelijk maken en de binding versterken.

Team College Tour Belicht telkens van een specifiek lid zijn achtergrond, gezinssituatie, passie, carrière pad, opgedane ervaringen en levenswijsheden. De ‘Tour’ vormt een interessant platform om elkaar beter te leren kennen, plaatsen en begrijpen.

Team Audit Onderzoekt van zowel onze vereniging als onze ANBI-stichting de balans en de staat van baten en lasten met toelichting en brengt aan de algemene vergadering verslag van haar bevindingen uit.

Contact

President's Slogan

Met elkaar voor mekaar