Melvin Jones Fellow Ship Award

-Wij zijn trots op de Lions binnen onze Club die de Melvin Jones Fellowship Award hebben mogen ontvangen. De Melvin Jones Fellowship Award is de hoogste vorm van erkenning in Lions land.

-De onderscheiding wordt uitgereikt aan Lionsleden die zich langdurig en op bijzondere wijze hebben ingezet voor de organisatie en met name een belangrijke bijdrage hebben geleverd aan de doelstelling 'we serve'.

Bartjan Kerklaan † 2 mei 2017
Op 2 mei 2017 ontving Bartjan uit handen van districtsgouverneur Margaret Diekhuis-Kuiper een Melvin Jones. Bartjan Kerklaan is door de jaren heen buitengewoon actief voor onze club. In overeenstemming met het "we serve" gedachtegoed is hij zeer dienstbaar waarbij opvalt dat hij met succes zijn netwerken inschakelt voor de activiteiten die onze club organiseert. Hij een van de stuwende krachten van de MudMakers, ons succesvol ouderkind activiteit. Afgelopen jaar trok dit evenement meer dan 1200 personen. Hiermee is Bartjan niet alleen een lid die we in onze club niet zouden willen missen maar weet hij het Lionisme in onze lokale samenleving en erbuiten op een positieve manier uit te dragen. Bartjan is een van de sleutelfiguren bij onze andere fundraising activiteiten in Pijnacker-Nootdorp. In dit verband zijn te noemen de activiteiten met de basisscholen in onze gemeente zoals de Koningsspelen, de Week van deBeweging en de Sponsor Challenge. Bovendien heeft hij ook de Peace Poster Contest in 2014 in onze gemeente geïntroduceerd en sindsdien georganiseerd.

Contact

President's Slogan

Met elkaar voor mekaar