Melvin Jones Fellow Ship Award

-Wij zijn trots op de Lions binnen onze Club die de Melvin Jones Fellowship Award hebben mogen ontvangen. De Melvin Jones Fellowship Award is de hoogste vorm van erkenning in Lions land.

-De onderscheiding wordt uitgereikt aan Lionsleden die zich langdurig en op bijzondere wijze hebben ingezet voor de organisatie en met name een belangrijke bijdrage hebben geleverd aan de doelstelling 'we serve'.

Robbie Dröge 2 oktober 2012
Op 2 oktober 2012 ontving Robbie uit handen van de vorige districtsgouverneur, Irene van Ophem, een Melvin Jones. Robbie, die als clubsecretaris zijn achtste jaar was ingegaan, gaf en geeft op professionele wijze invulling aan zijn taak en vergezelt zijn primaire taakstelling met eigentijdse digitale verworvenheden, ook waar het gaat om externe PR en communicatie. Mede door zijn inzet timmert de club hoog aan de weg waar het gaat om projecten als de jaarlijkse Lions Night en de Week van de Beweging. Dat levert jaarlijks vele tientallen duizenden euro’s op. Robbie’s inspirerende en stimulerende rol komt ook naar voren in de Stichting Samenwerking Lions Nederland-Indonesië waarin hij sinds 2009 als bestuurslid actief is. Gesteund door zijn ondernemende geest en inzet zette hij de formule van de Tong Tong Fair om in een sponsor-diner avond.

Contact

President's Slogan

Met elkaar voor mekaar