Als Lions Club Nootdorp-Pijnacker komen wij graag in beweging voor de samenleving. We helpen anderen vooruit door fondsen te werven en goede doelen te financieren. Of door fysiek de handen uit de mouwen te steken. Daarom ondersteunen wij graag mensen en organisaties met goede ideeën; vooral wanneer die bijdragen aan het oplossen van achterstandssituaties in onze eigen regio.

De Lions kennen mannen-, vrouwen- en gemengde clubs. Onze ‘versie’ bestaat uit een interessante groep mannen, met verschillende beroepen, leeftijden, achtergronden en netwerken.

We ontmoeten elkaar regelmatig en werken in teams aan onze evenementen en maatschappelijke projecten. Onze bijeenkomsten zijn meestal informeel. Als er iets te vieren valt, doen we dat graag en van harte. Als Lions weten we elkaar in clubverband, maar ook privé en soms ook zakelijk te vinden voor advies of een luisterend oor. We steunen elkaar als dat nodig is. Betrokkenheid, inspiratie en motivatie zijn de pijlers waarop onze club is gebouwd.

Ons Bestuur

Dirk-Jan Padmos
Secretary

Johan Eikelenboom
Treasurer

Luuk van den Eijk
Immediate Past President

Oscar van Buijtene
Vice President

René van Eijk
President

Contact

President's Slogan

Goed voor elkaar