Uitnodiging

Proef Spanje!

Namens de Lions Club Nootdorp-Pijnacker nodig ik u graag uit voor de 20e Lions Night op vrijdag 27 oktober 2017. ‘Spanje’ is deze keer het avond-thema, met vrolijke muziek en een heerlijk Spaans diner.

Stichting Zeldzame Ziekten Fonds

Het goede doel dat wij deze keer met uw bijdragen willen steunen is Stichting Zeldzame Ziekten Fonds. Van de Lions Night 2017 opbrengst gaat 90% naar het ZZF. De resterende 10% wordt door Lions Club Nootdorp-Pijnacker besteed aan andere, lokale projecten.

Uw couvert is goud waard

Lions Night 2017 wordt een onvergetelijke, sfeervolle avond. U kunt er ook bij zijn met uw vrienden en/of relaties door een ‘tafel te kopen’. Net zoals vorig jaar hebben wij een beperkt aantal plaatsen, met andere woorden: reserveer tijdig want vol is vol!

Waar: Hotel Van der Valk Gildeweg 1 2632 BD Nootdorp

Wanneer: Vrijdag 27 oktober 2017

Ontvangst: 18.30 uur

Aanvang diner: 19.30 uur

Kosten: € 600,- (voor 8 personen per tafel) en/of € 75,- voor additionele of losse couverts

Reserveren

Voor het reserveren van een tafel of losse couverts kan u zich aanmelden op het volgende mailadres : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Sponsoren

Naast de verkoop van tafels zijn er ook sponsors nodig om de fondsen bij elkaar te krijgen. De taskforce Lions Night wil daarom graag ook een beroep doen op uw bedrijf / organisatie om dit Lions initiatief financieel te ondersteunen. Elke bijdrage is meer dan welkom! Voor nadere informatie over sponsoring kunt u contact opnemen met Robert Sengers (06 20 418 051).

Mogen wij u op 27 oktober ook begroeten?

Met hartelijke Lionsgroet,

John van der Spek,

President Lionsclub Nootdorp-Pijnacker

 
 
 
 

Menu
 

Voorgerecht in tapasvorm :
‐ Champignons met chorizo
‐ Gamba's in knoflooksaus
‐ Calamaris in knoflookcitroensaus
‐ Bruchetta met serranoham
‐ Albondigas in pittige tomatensaus
‐ Gazpacho


Dessert ‐ Creme de Catalana
Romige vanillepudding met knapperig karamellaagje


 

Hoofdgerecht
‐ Guiso Gellego
Spaans stoofpotje met riblap, aardappel, groente en kruiden

of

‐ Vispaella
Paella met mosselen en gamba's met hierop 'in knoflook gemarineerde' kabeljauw

of

‐ Empanadas
Empanada gevuld met groente en een tortilla van aardappel en tomaat 
 

Stichting Zeldzame Ziekten Fonds
 
Als Lions Club Nootdorp-Pijnacker komen wij graag in beweging voor de samenleving. We helpen anderen vooruit door fondsen te werven en goede doelen te financieren. Of door fysiek de handen uit de mouwen te steken. Daarom ondersteunen wij graag mensen en organisaties met goede ideeën; vooral wanneer die bijdragen aan het oplossen van achterstandssituaties in onze eigen regio.
 
De opbrengst van de Lions Night 2017 is bestemd voor ‘
Stichting Zeldzame Ziekten Fonds’. 
Het Zeldzame Ziekten Fonds  geeft aandacht aan zeldzame ziekten en financiert onderzoek naar zeldzame ziekten, zoals ALS, Taaislijmziekte Neuroblastoom en Diffuus Intrinsiek Ponsglioom (DIPG), ook wel Hersenstamkanker genaamd, de ziekte die Tijn† bekendheid heeft gegeven met zijn nagellak-actie. Ook organiseert het Zeldzame Ziekten Fonds in het kader van lotgenotencontact familiedagen voor kinderen met een zeldzame aandoening, waarbij er geen leeftijdsgrenzen zijn en ook ouders, broertjes en zusjes welkom zijn.

Zeldzame ziekten
Wereldwijd zijn circa 6.000 tot 8.000 zeldzame aandoeningen bekend. Binnen Europa wordt een ziekte of aandoening aangemerkt als zeldzaam, indien minder dan 1 op de 2.000 mensen aan deze aandoening of ziekte lijdt. In Nederland betekent dit dat sprake is van een zeldzame ziekte wanneer er minder dan 8.000 patiënten zijn met één bepaalde ziekte. Zeldzame aandoeningen zijn vaak chronisch, progressief, zéér pijnlijk en meestal levensbedreigend. Veelal treft het kinderen die als gevolg van een zeldzame ziekte niet oud worden. Ongeveer één miljoen Nederlanders heeft te maken met een zeldzame aandoening.
 

Contact

President's Slogan

geen woorden
                    maar daden